sâmbătă, 23 februarie 2013

Ceasuri dama - surpriza anului 2013

Ceasurile, precum si bijuteriile, servesc nu doar un scop practic, ci si estetic. Fie ca vorbim de modele digitale din plastic sau de ceasuri originale ale companiilor elvetiene, oferta pare a nu cunoaste limite.


In ciuda faptului ca preturile atasate acestor modele de ceasuri pot parea imposibile, investitia intr-un exemplar clasic este o decizie rationala, o concluzie la care ar trebui sa ajunga oricine mai recurge inca la telefonul mobil pentru a citi ora.
Ceasurile servesc un scop practic, iar atunci cand sunt purtate corect, confera un stil si eleganta oricarei tinute. Daca suntem constienti de acest lucru, putem chiar afirma faptul ca ceasurile si-au depasit scopul originar, devenind o extensie a personalitatii si stilului fiecarui purtator ale acestor bijuterii unisex.
Spun unisex intrucat modelele de ceasuri barbatesti reprezinta unele dintre putinele accesorii care se adreseaza in particular unui target masculin.
Ceea ce le da acestor accesorii o valoare speciala pentru barbati este abilitatea de a le conferi acestora ceea ce noi, femeile, obtinem cu fiecare nuanta de par nou testata sau cu fiecare inel cu pietre pretioase - o schimbare de look si de statut.
Atunci cand decidem ca e timpul sa investim in ceasuri, trebuie sa ne lasam prada capriciilor si sa alegem cea mai buna calitate pe care ne-o putem permite.
Desigur, fiecare dintre noi stie unde ar trebui sa traga linie cand vine vorba de buget, insa in cazul ceasurilor, aceste principii financiare par a fi slabite de factori de ordin estetic, functional sau calitativ. In definitiv, scaderea globala a puterii de cumparare poate afecta preturile caselor, dar nu pare a stopa cererea de ceasuri scumpe.

Tendinte ceasuri dama 2013

Precum orice aspect ce tine de moda, tendintele in materie de ceasuri se schimba de la sezon la sezon. Pare atemporal din partea mea, insa a tine pasul cu trendurile nu pare o idee prea stralucita atunci cand planuiesti o investitie substantiala intr-un obiect ce se presupune ca il vei purta mult timp de acum incolo, zi de zi.
Specialistii spun ca modelele de ceasuri clasice, cu bratari de ceasuri metalice, tratate impotriva zgarierii si rezistente la apa ar fi un best buy. Cu toate acestea, in ceea ce priveste selectia de ceasuri de dama, modelele in tendinte vor avea intotdeauna un punct in plus.

Tendintele 2013 in materie de ceasuri ne indreapta atentia catre modele precum:
  • "skeleton watch" - ceasuri cu mechanism descoperit;
  • "tank watch" - ceasuri cu cadran dreptunghiular;
  • "unisex watch" - ceasuri de dama masive;
  • "fashion watch" - ceasuri ultra feminine, asezonate cu pietre pretioase si detalii fashion.
In ceea ce priveste tipurile de bratari/ curele pentru ceasuri, aveti la dispozitie una dintre urmatoarele modele:
  • clasica (curele din piele naturala, piele sintetica, silicon, cauciuc si plastic);
  • bratara (bratari din otel, otel placat PVD, din aur, argint, titan, bronz, ceramica)
  • velcro/Nato (curele din panza velcro)
  • militare (curele din piele naturala sau sintetica).
Va sfaturiesc sa cumparati ceasuri de care va indragostiti cu adevarat, in momentul in care simtiti ca v-ati definit stilul personal, iar tendintele efemere nu mai reprezinta decat simpla informatie a ceea ce va predomina in rafturile magazinelor.
Iata cateva modele de pe magazinul de ceasuri de dama - www.ceasuridama.ro :

Un comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tara Fashion

Fete la Moda - informatia femeii de azi

Fashion and Beauty

Blog @ Stil Feminin