vineri, 24 septembrie 2010

Magazinul online CeasuriDama.ro

Ceasuri Dama

Este un magazin online de calitate La Moda, unde se gasesc ceasuri autentice precum Guess, Fossil, Diesel, DKNY etc. pentru dama.
Am observat ca au ultimele aparitii de la ultimele colectii de ceasuri.
Referitor la preturi, pot spune ca sunt ok prin comparatie cu alte site-uri.
Acest magazin online a fost deschis la inceputul acestui an si intr-un timp relativ scurt s-a facut destul de cunoscut prin comunitatea online, in acest moment ei au deja 700 de prieteni pe facebook.com .
Le uram succes celor de la http://www.ceasuridama.ro/ si spor la shopping tuturor doamnelor!

marți, 14 septembrie 2010

Tendinta Toamna/Iarna 2010

Tendinta Toamna/Iarna 2010 duce catre stiluri inspirate din de epoca de glamour , 1950. Gandeste-te la Audrey Hepburn , Marilyn Monroe şi Grace Kelly. Multi designeri au fost inspirati de acest stil. Fuste Full Circle , şi o linie de - fuste cu o lungime mai mare. Pentru un contemporan twist alege una într-o culoare simpla sau dintr-o tesatura obisnuita. Magazine vintage in acest sezon vor fi neincapatoare.

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Reteta dupa ce te lasi de fumat !!!

Multi fumatori vor sa se lase de fumat, dar se tem ca ar putea sa puna kilograme in plus. Ingrasarea determina si o multime de probleme de sanatate.



Este posibil sa fii descurajata in a te lasa de fumat daca ti-e teama ca vei pune kilograme. Poate parea ca e mai usor sa se continue cu fumatul decat sa risti sa iei in greuate. Ca sa mergem mai departe si sa discutam cum sa nu ne ingrasam, trebuie sa vedem mai inainte care sunt cauzele pentru care se pun kilograme cand se renunta la fumat.In primul rand, nicotina este un inhibitor al apetitului si un stimulent. Metabolismul tau se accelereaza usor atunci cand fumezi.



Atunci cand te lasi de fumat, metabolismul tau scade si foamea creste proportional.



La fel, cand nivelul de stress e ridicat pentru fumatori, sa aprinzi o tigara pentru a te calma este tipic. Cei care se lasa gasesc alte modalitati de a elimina stress-ul, cum ar fi sa manance. Atunci cand un fumator decide sa se lase, "pofteste" des. Si mancarurile cu calorii multe si glucide sunt cele mai la indemana inlocuitoare, fiindca sunt usor de obtinut si usor de consumat.



Cu toate acestea, caloriile se adauga, metabolismul se incetineste si, din pacate, greutatea creste. Pentru a nu mai lua in greutate, atunci cand te-ai hotarat sa te lasi trebuie sa contra-ataci comportamentul care te-a facut sa te ingrasi inca de la inceput.



Daca poftele revin, du-te sa faci o plimbare sau asculta o muzica relaxanta. Citeste o carte sau incepe un proiect cu un nivel mai scazut de stress care sa iti tina mintea ocupata. Orice ai face, tine-te ocupat. Cand un apetit hiperactiv devine o problema dupa ce te-ai lasat de fumat atunci gandeste-te sa iei gustari sanatoase.



Mananca morcovi in loc de cartofi sau fructe uscate in loc de prajiturele. Mancarurile cu putine calorii si zahar sunt cel putin la fel de gustoase ca si junk food-ul.



Cateodata, a lua in greutate devine inevitabil pentru cineva care s-a lasat de curand. Daca incepi un regim cu exercitii repede, poti evita sa iei si mai mult in greutate si te ajuta sa pierzi cele cateva kg care s-au pus de cand te-ai lasat de fumat.



Bea multa apa intre mese ca sa iti umpli stomacul si in felul asta nu vei simti nevoia sa mananci mancaruri tentante. Fumatul este un obicei al trecutului fara sa trebuiasca sa il inlocuiesti cu tone de mancare. Mananca echilibrat, ramai cu mintea ocupata si exercitiile te vor ajuta sa te lasi de fumat fara sa pui k ilograme in plus.



O minte puternica produce un corp puternic!
Sursa: http://www.fetelamoda.com/articol/8392/cum-sa-eviti-sa-te-ingrasi-dupa-ce-te-lasi-de-fumat.html

miercuri, 1 septembrie 2010

Natalia Mateut: Tot timpul mi-a placut sa fiu cocheta, nu ies nici pana la colt nearanjata!

„Nu sunt obsedata de machiaj, dar tot timpul mi-a placut sa fiu cocheta. Nu ies nici macar pana la colt nearanjata - o baza, un fond de ten, un rimel tot timpul folosesc, dar se intampla sa ies si nemachiata”, spune Natalia Mateut pentru Perfecte.ro.



Natalia spune ca incearca sa fie cat de cat naturala. „Naturaletea e un punct forte al varstei mele. La 19 ani ce as putea sa imi fac? Ma pieptan, ma dau cu un fond de ten, blush, un golss, pun ceva vaporos si am fugit pe usa casei”, spune Natalia.



Natalia Mateut a spus pentru Perfecte.ro ca de cateva ori pe an merge in excursii speciale, pentru a face shopping. Destinatia ei favorita pentru cumparaturi este Viena.



„Imi place sa fiu tot timpul in tendinte si sa adaptez tinutele vechi pe care le am cu hainele noi pe care le cumpar. Nu sunt genul care cumpara de la un anumit brand, dar un lucru scump va face insa diferenta fata de un lucru mai putin scump sau ieftin. Dar daca ai acest simt al modei, poti sa porti o pereche de pantofi scumpi cu o bluza mai putin scumpa”, spune Natalia.





„Sunt perioade ale anului cand plec impreuna cu parintii sau cu prietenii la sesiuni de shopping in afara. Doua, trei zile stam numai in magazine...In Viena imi place cel mai mult sa fac shopping, este orasul sufletului meu, dar mai merg si la Milano, Roma sau Florenta”, mai spune Natalia pe Perfecte.ro .

Tara Fashion

Fete la Moda - informatia femeii de azi

Fashion and Beauty

Blog @ Stil Feminin